miércoles, 7 de octubre de 2009

Diada del Mercadal ( Reus )

Aquest cap de setmana hem tingut una de les diades més importants de la temporada, on es reunien les quatre millors colles del món casteller ( Castellers de Vilafranca, Vella de Valls, Joves de Valls i Minyons de Terrassa).

Començavem amb cercavila per el centre de la ciutat , fins arribar a la plaça. Un cop allí ens dirigíem cap a l'ajuntament on passaríem tota la diada jugant, fent polseres, comentant els castells etc.

Obríem plaça nosaltres, amb un 4d8 més treballat que tots els últims però que vam defensar fins al final ( el 5é descarregat de la temporada). Seguíem amb el repte de la diada el 3d8 , al primer intent el pom de dalt es va desentendre i es va desmuntar, els nervis augmentaven , perquè tots pensavem que pasaría com el darrer 3d8 de la temporada. Però la colla una de les coses que més té es seny i valentia , i tornavem a prova'l aquest cop DESCARREGAT!, el primer 3d8 de la temporada.

A continuació fèiem un 5d7 , que no va presentar cap problema , menys el despenjament d'una de les acotxadores. Per finalitzar la diada fèiem un vano de 5.



Al acabar vam estar fins tard de festa per el local , ja que 2 castells de 8 en una mateixa diada es inici d'una gran celebració!
.3d8 a la Diada del Mercadal.

VISCA LA CANALLA DELS XIQUETS DE REUS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario