miércoles, 9 de septiembre de 2009

Actuacións a Reus i Cambrils

REUS
Aquest cap de setmana hem actuat dos cops, dissabte vam actuar al Barri Mas Iglésies de Reus en motiu de les festes del Barri,era una diada on podíem fer proves,cara al futur, obríem plaça amb un 4d6 net , seguit d'un 3d7, un 5d6 net i per acabar un 4d6 amb l'agulla.

Després de la diada vam fer unes proves o un petit assaig amb un 2d7 fins dosos i un 3d8 fins dosos, vam acabar amb un pilar de 5 que només va ser carregat.
CAMBRILS
El Diumenge era la diada forta del cap de setmana, actuabem amb dos colles més, i ens proposabem afrontar el 3r 4d8 de la temporada, obríem plaça amb el carro gros, el primer intent pujava amb rebrincades i això va fer que tingués que esperar fins a la ronda de repetició, així doncs el 2n intent pujava més ferm que el primer fins a la carregada, però a la baixada dels dosos el castell no va poder aguantar més i va acabar sedin.

La caiguda va tenir algunes lesions sense importància així que es van descartar alguns castells, així doncs acababem la diada amb un 5d7, un 3d7 i 3pd4.
.

VISCA LA CANALLA DELS XIQUETS DE REUS!

No hay comentarios:

Publicar un comentario