jueves, 17 de septiembre de 2009

Actuacións a Poboleda i Terrassa

Aquest cap de setmana hem actuat dos cops. El dissabte vam actuar a Poboleda en motiu de les festes del vi i el diumenge a Terrassa en motiu de la Diada Emili Miró que com cada any actuem.

POBOLEDA


Ens dirigíem cap a Poboleda , acollits per un bon públic assistent que s'anaven agrupant amb la cercavila que vam fer abans d'actuar.

Vam començar la diada amb un 4d6 net amb quarts i quints del 4d8.

A continuació seguíem amb un 3d7 ferm que demana un pis més, després acababem la diada amb un 5d6 net i un 4d6 amb l'agulla net.


Per acabar bé la diada completabem 3 pilars de 4. Sortíem contents de la diada i després el poble ens va convidar a unes begudes.



TERRASSA


Sortíem de Reus aviat però això no impedia que marxésin les ganes i la concentració per la que tenia que ser una Gran diada.Arribabem a Terrassa 1 hora abans de l'actuació però així podíem menjar alguna cosa abans de començar a fer castells. Després d'anar en cercavila, entrabem a plaça amb un pilar caminant.

A continuació obríem diada amb un 5d7 per agafar confiança abans del castell del dia. A segona ronda tota la canalla es concentrava perquè aquest cop el 3r 4d8 pogués ser descarregat.

I així va ser , amb confiança i ganes de remuntar la caiguda de la setmana passada vam acabar am el 3r carro gross al sac.

Per acabar la diada fèiem un 4d7 amb l'agulla i un vano de 5 sota la pluja.Després ens donaven begudes i una bossa de patates a cadascú






VISCA LA CANALLA DELS XIQUETS DE REUS!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario