jueves, 24 de septiembre de 2009

Diada de Misericordia i Festa Major Petita

Diada de Misericòrdia

Aquest cap de setmana vam actuar a Reus en motiu de la Diada de Misericòrdia, venien de colles convidades els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Terrassa. Abans de la diada anabem en cercavila cap a la plaça.

Començabem, amb el 5é carro gross de la temporada, descarregat amb solvència. En segona ronda ens plantejàvem el primer 3d8 de la temporada però per una rebrincada és va fer abaix, tornabem a provar el 3d8 però l'enxaneta es feia abaix...per acabar fèiem un 4d7 amb l'agulla, un 5d7 i 3p4.




Festa Major Petita

Ahir, dimecres, vam fer com cada festa major, la festa major petita dedicada a tota la canalla de el seguici festiu. La cap de colla en aquesta festa major petita, era l'Anna, es a dir, jo mateixa.
Sortíem amb cercavila començant a escalfar motors amb un 4d4 perquè pujes tota la canalla, una mica més abaix fèiem un 4d5, seguidament d'un 2d4 i d'un espectacular e inèdit 7d4. Després els típics pilars de 2 caminant i llavors s'acostava entrar a la Plaça Mercadal per fer l'actuació davant del públic.


Un cop arribats a la plaça Mercadal començabem obrint plaça amb un 3d5 amb l'agulla seguidament d'un 5d5 i un 4d5 amb l'agulla. Per finalitzar la diada ens vam proposar un pilar de 4 lligat tot de canalla, però el cansanci i els nervis a plaça van fer que acabes sedint a la pujada d'enxaneta. Però tot i així acacababem la diada amb un pilar de 3.
Després anabem al local a berenar i a escoltar unes paraules de la cap de colla de la canalla!
.
Visca la canalla dels Xiquets de Reus!

2 comentarios:

  1. Si tu dius que el 7/5 es inédit...en fi

    Vagi be!

    ResponderEliminar
  2. si es inédit per la canalla perque es el primer de la colla i es un pas endavant per fer el 7d7 i en aquest castell es va estrena molta canalla i aixó es el que el va fer inedit ;)

    ResponderEliminar